Rintaimplantit ja ImetysMonet naiset kysyä, jos he voivat imettää kun rintaimplantit leikkaus. Vastaus on  kyllä. Suurimmalle osalle naisista, jotka ovat BA imetys ole sen vaikeampaa implantit kuin ilman. Joillekin voi kyllä tulla ongelmiakin implanttien kanssa imettämisestä.

Imetys on kasvava huolenaihe potilailla, joilla on ollut rintaimplantit leikkaus. Aiempina vuosina naiset saivat implantit olivat naimisissa ja hän on suorittanut iässä. Kuitenkin yhä enemmän naimattomia naisia ja naisia jotka eivät ole suorittaneet tai edes alkanut raskauden leikkaukseen.

Vuonna 1992 ensimmäisen kertomuksen silikoni taudin osuma tiedotusvälineissä. Tuolloin pelättiin, että imetys silikoni-implantteja vaarantaa lapsen. Se tehtiin tutkimukset osoittavat, että tämä ei pidä paikkaansa. Tärkein syy on se, että silikoni molekyyli on liian suuri kulkeutuu maitoon kanavat.

Myöhemmin silikoni poistettiin yleiseen käyttöön, ja suolaisten implantit olivat ainoat käytettävissä olevat laitteet markkinoilta. Vaikka suolaliuos ei huuhtoutua maitoa, se on inertti aine ilman haitallisia vaikutuksia äidille tai lapselle.

Joitakin huolenaiheita on sijoitettu implantin sijoitus ja viillon sivustolla. Hän sanoi olevan paras on implantit asetetaan lihakseen, ja välttää viillon peri-aerolar. Syyt ovat yksinkertaiset, käyttäen näitä ohjeita, on vähemmän häiriöitä maito kanavat, jotka sijaitsevat heti ihon alla ja kangas edellä rintakehän lihakset. Kuitenkin, kuten kaikki tiede ei ole taattu. On monia naisia, jotka ovat olleet sijoittaminen implantin ja viillon optimaalinen paikoissa, ja ne ovat aina erittäin onnistunut imetys.

On erittäin tärkeää keskustella aikoo imettää vauvaa aikana kuultu. Sinun kirurgi voi auttaa sinua saavuttamaan parhaat mahdolliset tulokset, vaikka et aio ottaa lapsia milloin lähitulevaisuudessa.

Imetys on edelleen suositeltavin tapa ruokkia vauva American Academy of Pediatrics.
Copyright © Rintojensuurennus.net
 Ota meihin yhteyttäTietosuojakäytäntö